Το κέντρο ξένων γλωσσών για ενήλικες A-list English ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Οκτώβριο του 2013. Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλή ποιότητα διδασκαλίας, δουλεύοντας με κλειστά τμήματα και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες του κάθε μαθητή σε προσιτές τιμές!

Σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, οι καθηγητές και καθηγήτριες του A-list English εργάζονται ομαδικά για να σχεδιάσουν προγράμματα διδασκαλίας, τα οποία είναι εξειδικευμένα στη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας και σας παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο επιτυχίας!

Επικεντρωνόμαστε σε σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, που αξιοποιούν τη βιωματική μάθηση και την ενεργή συμμετοχή των μαθητών μας με τη χρήση διαδραστικού πίνακα, του διαδικτύου και εναλλακτικών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα η οργάνωση προβολών εκπαιδευτικών βίντεο και ντοκιμαντέρ και φυσικά η εξάσκηση στα Α-list Labs, μια ολοκληρωμένη εφαρμογή που περιλαμβάνει ασκήσεις σε όλα τα επίπεδα για όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα της Αγγλικής γλώσσας, καθώς και ασκήσεις λεξιλογίου.

Το ευέλικτο πρόγραμμά μας στον καθορισμό των ωρών των μαθημάτων, στον προγραμματισμό των A-list labs, των μισαώρων ιδιαιτέρων μαθημάτων, των extra speaking, των extra listening και των προσομοιώσεων των εξετάσεων διευκολύνει ιδιαίτερα φοιτητές και εργαζόμενους στο να μπορέσουν να αντακοπριθούν σε ένα εντατικό και ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας στο κέντρο ξένων γλωσσών Α-list English.

Στο φροντιστήριο Αγγλικών Α-list English, η ομάδα μας προσανατολίζεται τόσο στην εκμάθηση της γλώσσας με γρήγορο και ουσιαστικό τρόπο, όσο και στη δημιουργία ευχάριστων μαθησιακών εμπειριών που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Η επιταγή της επιτυχίας είναι συνυφασμένη με τα προγράμματα, τους χώρους και την ομάδα μας!